Sajtómegjelenések

„Ne éld le úgy az életed, hogy nem azt csinálod, amit szeretnél” Meg lehet-e valósítani a vállalkozásálmod tőke és befektető nélkül?

A cikk eredetileg a HelloBiznisz.hu -n jelent meg 2020. augusztus 18-án. Víg Zsuzsi két évvel ezelőtt, ősszel nyitotta meg a varróműhelyét, ahol kezdő és középhaladó varrókat avat be a varrás és varrógép használatának fortélyaiba. A Stitch Budapest mögött komoly szakmai munka áll, de az egyszerre szerelem- és kényszerprojekt elé az indulása óta már számos akadály…

Megtanulhatok varrni négy óra alatt?

„Demokratikusabb divatot szeretnék, ahol mindenkinek lehetősége van arra, hogy jól szabott ruhában járjon” – mondja Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest Alkotóműhely alapítója, New Yorkban végzett divatszakember, a KREA Design Iskola, a METU és a Lucia Divatakadémia szakoktatója.

Víg Zsuzsi

Bemutatkozás

Víg Zsuzsi vagyok, divatmarketing tanácsadó, varrás oktató, a Stitch Budapest Alapítója. Több, mint 6 éve oktatok tervezőket és stylistokat a Lucia Divat Akadémián, a KREA Design Iskolában és a Metropolitan Egyetemen.

New Yorkban a Fashion Institute of Technology reklám- és marketingkommunikáció szakán végeztem, Carol Davidsontól és Annie Brumbaughtól tanultam a stílustanácsadás módszertanát, majd az FIT Center for Continuing and Professional Studies képzésében megszereztem a kreatív vállalatvezetés posztgraduális program oklevelét.

Gyerekkorom óta szenvedélyesen varrok, és a Stitch Budapest létrehozásával arra törekszem, hogy az alkotóműhelyemben megoszthassam mindazt a tudást és szakmai tapasztalatot, amit az évek során összegyűjtöttem. Fontosnak tartom, hogy mindenki saját eszközeivel hozzájáruljon egy fenntartható környezethez.

%d bloggers like this: