A Stitch Budapestről / About Stitch Budapest

Történetünk

A Stitch Budapest azzal a szándékkal jött létre, hogy varrótanfolyamokon és workshopokon keresztül kézműves technikákat tanítson, ahol a résztvevők megtanulják elkészíteni a saját hétköznapi használati tárgyaikat és tudatos ruhatár tervezéssel egyedi testméretre megvarrni a saját ruháikat. Munkánk során igyekszünk átadni azokat az évek során szerzett varrási fortélyokat és tapasztalatokat, amik segítségére válnak a kezdők első szárnypróbálgatásainál.

Víg Zsuzsi | Alapító

Divatmarketing tanácsadó vagyok. Évekig dolgoztam neves hazai tervezők marketing stratégiáin, elősegítve a növekedésüket, a nemzetközi piacra lépésüket. Több, mint 6 éve oktatok tervezőket és stylistokat a Lucia Divat Akadémián, a KREA Design Iskolában és a Metropolitan Egyetemen.

New Yorkban a Fashion Institute of Technology reklám- és marketingkommunikáció szakán diplomáztam, Carol Davidsontól és Annie Brumbaughtól tanultam a stílustanácsadás módszertanát, majd az FIT Center for Continuing and Professional Studies képzésében megszereztem a kreatív vállalatvezetés posztgraduális program oklevelét.

Gyerekkorom óta szenvedélyesen varrok, és a Stitch Budapest létrehozásával arra törekszem, hogy az alkotóműhelyemben megoszthassam mindazt a tudást és szakmai tapasztalatot, amit az évek során összegyűjtöttem. Fontosnak tartom, hogy mindenki saját eszközeivel hozzájáruljon egy fenntartható környezethez.


“Zsuzsi nagyon türelmes es nagyon nagyon jol oktat. Ajánlom mindenkinek. Egyelőre magán órákat veszek tole, de alig várom, hogy workshopokra is mehessek.”

I. Éva

%d bloggers like this: