Mosható betét workshop – MBW

Kezdési időpont: 2021. június 5, SZOMBAT 15:00 – 19:00 | 1+3 órás workshop
Részvételi díj: 11 200 Ft v. 8 500 Ft
Helyszín: Stitch Budapest | 1085 Budapest, Somogyi Béla utca 18.

Mosható betét workshop – 3 db választható méretű mosható női egészségügyi betét, mintás pamutvászon külsővel, 2 réteg frottír nedvszívó réteggel, és opcionális PUL vízzáró réteggel.

Februárban ismét tartunk mosható betét workshopot. Ezen az 1 + 3 órás workshopon megtanítjuk lépésről lépésre a mosható betét elkészítésének technikáit.

Lépésről-lépésre bemutatjuk egy alap betét elkészítését. Közben megismerkedsz a hozzávaló anyagokkal, apró fogásokkal, amivel ezután magad is megvarrhatod otthon a saját készleted.

A betét varrás 3 órát vesz igénybe, de ha nincs gyakorlatod a varrógép használatában, akkor a workshop előtt lehetőséged van egy órával korábban kezdeni és gyakorolni.

15:00 – 16:00 között gyakorló, bemelegítő varrás
16:00 – 19:00 betét varrás

Részvételi díj:
Gyakorló óra + betét varrás: 11 200 Ft (1 + 3 óra)
Betét varrás gyakorlott varróknak: 8 500 Ft, (3 óra) mely tartalmazza az alapanyagok árát és az eszközök használatát, valamint a körülrajzolható sablont, melyet a workshop után hazavihetsz.

Amit biztosítunk: szükséges alapanyag 3 db betét elkészítéséhez, varrógép (de hozhatod a sajátodat), olló, cérna, varróeszközök, műanyag patent és patentozó.

Ha más időpontban jönnél, akkor is töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, hogy tudjunk értesíteni a későbbi workshopokról. Célunk, hogy minél többen meg tudjatok ismerkedni a mosható betét készítés rejtelmeivel.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.

Jelentkezés június 3. csütörtök 16 óráig az alábbi jelentkezési lap kitöltésével.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a fizetési információval.

Regisztráció

A jelentkezési lap megnyitása új ablakban

%d bloggers like this: