Foltvarró Workshop – FV

Foltvarró workshop

Kezdési időpont: 2023. november 26.
VASÁRNAP délután 15:00 – 18:00 | 3 órás workshop
Részvételi díj: 8 500 Ft ami tartalmazza a felhasznált anyagok árát. Kiegészítőként vásárolható könyv, vonalzó és foltvarró szett

Ezen az egy alkalmas workshopon megismerheted a foltvarrás alapjait. Egyszerű alapmintákat, klasszikus blokkokat fogunk készíteni: 9 foltos blokk, felezett négyzet, csillag, repülő vadlibák, bírósági lépcső, dobócsillag/vajköpülő.

Elsajátíthatod a körkéssel, vonalzó mentén szabás fortélyait, megismerheted a pontos varrás és a vasalás műveleteit, hogy a legszebb legyen a munkád végeredménye. Lehetőség van foltvarró vágókészletet is rendelned a workshopra. Ha már vannak a foltvarráshoz szükséges eszközeid, akkor azokat hozhatod magaddal, de egyébként minden eszközt biztosítunk, amire szükséged lesz. A részvételi díj tartalmazza a felhasznált alapanyagok árát.

A maximális létszám: 6 fő

A jelentkezés feltétele a varrógép használatának ismerete. Ha teljesen kezdő vagy, akkor a Kezdő varrótanfolyamunkat vagy az Ismerkedés a varrógéppel workshopot ajánljuk inkább.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.


A három órás workshop 2023. november 26-án délután 15:00-kor kezdődik és 18:00-ig tart. Ha más időpontban szeretnél jönni, írj e-mailt.

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a díjbekérővel és a fizetési információval.


Várlak szeretettel!

Regisztráció

Leave a Reply

%d bloggers like this: