Babaváró kezdő varrótanfolyam – KVBV

Kezdési időpont: 2023. április 17, HÉTFŐ 9:00 – 12:00 | 4 x 3 óra hétfő – szerda
Részvételi díj: 36 000 Ft

Tanulj meg varrni az alapoktól. Ismerd meg a varrógép működését, a varróeszközök használatát, a szakszerű jelöléseket, a szabást, gombostűzést, az alkatrészek összeállítását és a befejező műveleteket.

Kiknek szól? Kismamáknak, vagy bárkinek, aki szeretné megtanulni a babaszoba felszerelés elkészítésének fortélyait.
Az első alkalommal a varrógép használatával ismerkedhetsz meg. Néhány egyszerű gyakorló feladaton és használati tárgyon keresztül megismerjük a varrógép működését és a varrás alapjait. A további három alkalmon elkészítünk néhány törlőkendőt, és megtanuljuk a szegést. Varrunk babatakarót és kispárnát, valamint elkészítünk rá egy mosható huzatot, gumis lepedőt rácsvédőt és zsebes tárolót. A résztvevők igényei szerint készülhet baldachin, zászlófűzér, szoptatós párna huzat, partedli, pelenkázó alátét, pelenka tároló utazáshoz, és ha a rugalmas anyagok varrásába is belekóstolnál, akkor készíthetünk egy babasapit és nyálkendőt. Igény szerint további workshopokat is tartunk, ahol megismerkedhettek egyéb technikákkal. (pl. babaruha és hálózsák varrás)
Az eszközöket, beleértve a varrógépet és a háztartási lockot mi biztosítjuk, de az anyagot egyénileg kell megvásárolnod. Ha ebben segítségre van szükséged, azt a jelentkezési lapon jelezheted.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.


A tanfolyam 2023. április 17-én indul, hétfő és szerda délelőttönként 9:00 – 12:00-ig tart. A további időpontok: április 19, 24, 26.

Hiányzás, pótórák

Ha előre láthatóan nem tudsz minden időponton részt venni, akkor lehetőség van csak azokat a napokat fizetni, amikor részt tudsz venni. Ezt a jelentkezési lapon tudod jelezni. Pótórákat előzetes egyeztetés után tudunk tartani. A pótórák kedvezményes díja 5 000 Ft a három órára. Ha más időpontban jönnél, akkor egyéni órára jöhetsz, aminek 5 500 Ft az óradíja.

A részvételi díj 36 000 Ft a 12 órás tanfolyamra.

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a díjbekérővel és a fizetési információval.


Várlak szeretettel!

Regisztráció

%d bloggers like this: