Rugalmas anyag tanfolyam | Varrótanfolyam középhaladóknak délelőttönként – RAD

Kezdési időpont: 2021. december 7, KEDD 9:00 – 12:00 | 4 x 3 óra keddenként és csütörtökönként – A további időpontok: december 9, 14, 16
Részvételi díj: 28 000 Ft

Ebben az évben ez lesz az utolsó rugalmas anyag tanfolyamunk, amit két hét alatt elvégezhetsz délelőttönként.

Egy kis anyagismerettel kezdjük:

  • Mit jelent, hogy jersey, futter, spandex, lycra, elasztán, passzé, punto?
  • Hogyan számoljuk ki egy anyag elasztikusságát és hogyan vegyük figyelembe a méret kiválasztásánál és az alapanyagszükséglet megállapításánál?

Számos fontos technológiai fortélyt fogunk elsajátítani:

  • Hogyan tudunk egy egyszerű háztartási géppel rugalmas anyagot varrni?
  • Mitől lesz rugalmas a rugalmas öltés és hogyan állítsuk be a háztartási lockot a rugalmas tisztázáshoz?
  • Mire való és hogyan használjuk a dzsörzé tűt és a sztreccs tűt?
  • Hogyan tudjuk a fedőzést imitálni az ikertűs varrással és hogyan tudjuk helyesen beállítani a varráshoz a szálfeszességeket?
  • Hány féle lehetőségünk van egy póló nyakának vagy egy nadrág szárának a szegésére? Ezeket a részműveleteket előre kiszabott munkadarabokon fogjuk gyakorolni.

A tanfolyam során elkészíthetsz egy egyéni méretre készült leggings-t és egy bevarrott ujjú, kerek nyakkivágású felsőt. De választhatod azt is, hogy egy pizsama alsót és felsőt varrsz, vagy egy gyerek melegítő ruhát. Ha már gyakorlottabb varró vagy, akkor választhatsz egy bonyolultabb elasztikus anyagból készült ruhát, felsőt vagy kardigánt.

A 12 órás tanfolyam 4 alkalomból áll és alkalmanként 3 órás.

A részvételi díj 28 000 Ft, mely tartalmazza az eszközök használatát, de nem tartalmazza az alapanyag és a felhasznált kellékek költségét. Az eszközöket, beleértve a varrógépet és a háztartási lockot mi biztosítjuk, de az anyagot a szabásminta kiválasztása után egyénileg kell megvásárolnod. Erről a jelentkezési lap kitöltését és a szabásminta kiválasztását követően e-mailben egyeztetünk.

Van lehetőség a saját háztartási lockodat hozni magaddal, és azon gyakorolni.

A jelentkezés feltétele a varrógép használatának ismerete. Ha teljesen kezdő vagy, akkor a kezdő varrótanfolyamunkat ajánljuk inkább.

Fontos tudnivaló: A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a fent leírt termékek elkészítésére. Ha hiányzol, vagy nem sikerül a 12 óra során elkészülnöd, otthon, egyedül kell befejezned a ruhadarabot. Ha gyakorló órára szeretnél jönni, vagy hiányzást pótolni, ennek díja 1 500 Ft óránként, a részvételi díjon felül.Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.


A tanfolyam 2021. december 7-én indul. A további időpontok: december 9, 14, 16.


Az eszközöket, beleértve a varrógépet, valamint a szabásmintát mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát egyénileg kell megvásárolnod. Erről e-mailben kapsz több információt.

A jelentezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a díjbekérővel és a fizetési információval.
Várlak szeretettel!

Fontos Tudnivalók

2020. szeptembertől a tanfolyamaink a Felnőttképzési törvény hatálya alá esnek. A jelentkezésedet követően be fogjuk kérni azokat az adataidat, amiket a törvény értelmében szolgáltatnunk kell a nálunk folyó képzésen résztvevőkről.

Regisztráció

%d bloggers like this: