Nadrág varrás | Varrótanfolyam középhaladóknak – NVKT

Kezdési időpont: 2021. Február 9, KEDD 17:00 – 19:00 | 5 x 2 óra keddenként
Részvételi díj: 25 000 Ft

Ruhatárunk egyik legfontosabb darabja a nadrág. Nehezen találod meg a számodra előnyös fazont, vagy nincs a méretedben megfelelő darab az üzletekben?

Neked szól ez a kurzus, ahol egyéni méret alapján közösen fogunk megvarrni egy kényelmes, klasszikus nadrág fazont, ami alapján később otthon is számtalan darabot fogsz tudni elkészíteni. Ismerd meg a zsebvarrás, az összeállítás, a cipzár varrás, a különböző derékpántok felvarrásának helyes módját.

A kurzus során a következőket fogod megtanulni:

  • a helyes méretvételt
  • a szabásminták értelmezését, kiválasztását, másolását
  • helyes teríték készítést, a jelöléseket, a szabást
  • a zsebek, szűkítők, cipzárhasítékok elkészítését
  • a derékpánt felvarrását
  • a felhajtást és eldolgozást


A tanfolyam 2021. február 9-én indul, kedd esténként 17:00 – 19:00-ig tart. A további időpontok: február 16, 23, március 2, március 9.


Az eszközöket, beleértve a varrógépet, valamint az egyéni méreted alapján elkészített digitális szabásmintát mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát egyénileg kell megvásárolnod. Erről e-mailben kapsz több információt.

A részvételi díj 25 000 Ft a 10 órás tanfolyamra.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.

A jelentezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a fizetési információval.
Várlak szeretettel!

Fontos Tudnivalók

2020. szeptembertől a tanfolyamaink a Felnőttképzési törvény hatálya alá esnek. A jelentkezésedet követően be fogjuk kérni azokat az adataidat, amiket a törvény értelmében szolgáltatnunk kell a nálunk folyó képzésen résztvevőkről.

A járványhelyzet miatt meghosszabbított este 8-kor kezdődő kijárási tilalom miatt az élő oktatásokat minden nap este 19:00 óráig be kell fejeznünk. Ez a kurzus korábban 4 x 3 órás volt, most 5 hetes, 2 órás alkalmakat fogunk tartani. Lesznek olyan feladatok, amit esetelg otthon, egyénileg kell elkészítened a következő alkalomig. Ha bármilyen kérdésed van ezzel kapcsoaltban, írj emailt, vagy hivj telefonon.

Regisztráció