Mackó varró workshop – MVW

Mackó varró workshop

Kezdési időpont: 2023. február 11.
SZOMBAT 9:00 – 13:00 | 4 órás workshop
Részvételi díj: 9 500 Ft

Varrjunk mackót! Ismerd meg a textilfigurák készítésének technikáit ezen az örökzöld klasszikus figurán keresztül. A testrészeket körbevarrjuk, kifordítjuk, kitömjük és összevarrjuk. Az arcát biztonsági játék szemmel vagy hímzéssel díszítjük. A részvételi díj tartalmazza a felhasznált alapanyagok árát, de ha szeretnél saját anyagokból dolgozni, arra is van lehetőség. Kék, drapp, szürke egyszínű vagy apró mintás anyagokból választhatsz vagy hozhatsz saját anyagot. Összesen 70 cm 140 cm széles anyagra van szükség, de ebből két mackó is kijön.

Elképzelhető, hogy a 4 óra alatt a mackót nem fogod tudni teljesen befejezni, mert a kitömés egy hosszadalmas folyamat. Akkor megkapod az otthoni befejezéshez szükséges eszközöket, vagy ha a végső összeállításhoz segítségre van szükséged, akkor egy későbbi időpontban visszajöhetsz a mackót befejezni. A mackó teljes mérete 55 cm (egy újszülött csecsemő mérete). Ha ennél kisebb mackót szeretnél varrni, az hamarabb elkészül. Ezt a jelentkezési lapon tudod jelezni.

Figyelem!

A workshopon való részvételhez biztos varrógép használati ismeretek szükségesek. Ha még nem varrtál varrógéppel, vagy teljesen kezdő szinten tudsz varrni, akkor inkább az Ismerkedés a varrógéppel workshopot vagy a Kezdő varrótanfolyamot ajánljuk.

A maximális létszám: 4 fő

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.


A négy órás workshop 2023. február 11-én szombaton 9:00-kor kezdődik. Ha más időpontban szeretnél jönni, írj e-mailt.

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a díjbekérővel és a fizetési információval.


Várlak szeretettel!

Regisztráció

Leave a Reply

%d bloggers like this: