Kezdő varrótanfolyam az alapoktól – KV

Kezdő varrótanfolyam

Kezdési időpont: 2022. július 12. 18:00
KEDD 18:00 – 21:00 | 4 x 3 óra keddenként

Tanulj meg varrni az alapoktól. Ismerd meg a varrógép működését, a varróeszközök használatát, a szakszerű jelöléseket, a szabást, gombostűzést, az alkatrészek összeállítását és a befejező műveleteket.

Egyszerű használati tárgyakat fogunk készíteni:

  • tolltartót
  • zsákot
  • füzetborítót
  • neszeszert
  • bevásárlószatyrot
  • kötényt


A következő tanfolyam 2022. július 12-én indul, kedd esténként 18:00 – 21:00-ig tart. A további időpontok: július 19, 26, augusztus 2.

Hiányzás, pótórák

Nyáron sokan elutaznak, és nem biztos, hogy a tanfolyam minden óráján részt tudsz venni. Ha előre láthatóan nem tudsz minden időponton részt venni, akkor lehetőség van csak azokat a napokat fizetni, amikor tudsz jönni, és külön pótolni. Ezt a jelentkezési lapon tudod jelezni. A pótórák a nyári szezonban kedden és csütörtökön délután 14:00 és 17:00 között lesznek megtartva. A pótórák kedvezményes díja 5 000 Ft a három órára. Ha ezek a délutáni időpontok nem jók, akkor egyéni órára jöhetsz, aminek 5 500 Ft az óradíja. Esti időpontban a tanfolyamok zajlanak, így szeptemberig nem lesz lehetőség esti időpontban pótórára jönni.


Az eszközöket, kellékeket, beleértve a varrógépet mi biztosítjuk, de az anyagot egyénileg kell megvásárolnod. Összesen 1,5-2 méter pamutvászonra lesz szükséged. Célszerű egymással kombinálható anyagokat választanod. Természetesen hozhatod a saját varrógépedet, ha azon szeretnél gyakorolni.

A részvételi díj 32 000 Ft a 12 órás tanfolyamra.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.

A jelentezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a fizetési információval.
Várlak szeretettel!

Fontos Tudnivalók

2020. szeptembertől a tanfolyamaink a Felnőttképzési törvény hatálya alá esnek. A jelentkezésedet követően be fogjuk kérni azokat az adataidat, amiket a törvény értelmében szolgáltatnunk kell a nálunk folyó képzésen résztvevőkről.

Regisztráció

%d bloggers like this: