Junior ruhavarrás szombatonként 10 – 18 éves korig

Kezdési időpont: 2021. szeptember 11. SZOMBAT 14:00 – 17:00
Részvételi díj: 6 500 Ft / alkalom, 4 alkalmas bérlettel 5 000 Ft / alkalom

Ősszel junior ruhavarró workshop sorozat indul a Stitch Budapestben! Varrunk szoknyát, blúzt, pólót, felsőt, nadrágot és kiegészítőket is. November végéig minden szombat délután a junior korosztályé a műhelyben.

Megtanulunk olyan kézi öltéseket is, amikkel meg tudjuk javítani az apróbb szakadásokat, és díszítő technikákat, amikkel feldobhatjuk és egyedivé tehetjük a ruháinkat.

A varrás felfedezésével egy olyan világ tárul elénk, ahol egyre izgalmasabb használati tárgyakat tudunk létrehozni és egész életünk során örömünket leljük benne. Fejleszti a kézügyességet, a koncentrációt és (természetesen 🙂 ) a kreativitást. 🙂

Az elkészítendő modelleket, ruhadarabokat közösen fogjuk kiválasztani, amihez a résztvevőknek kell megvenniük az alapanyagot. Igény szerint előre beszerezzük az alapanyagot, aminek csak a beszerzési árát kell kifizetni.

A szeptember 11-i első foglalkozáson kiválasztjuk a modelleket, és közösen megtervezzük, miket fogunk varrni. Megmutatom a tudatos ruhatár tervezés alapjait, mindenki megismerkedhet a színelemzés rejtelmeivel, és kialakíthatja a saját színpalettáját, aminek segítségével harmonikus, egymással jól kombinálható darabokat fog tudni elkészíteni. Szó lesz az anyagismeretről, a leggyakoribb alapanyagfajtákról, hogy már felkészülten tudjanak anyagot venni a varráshoz. A kézi öltéseket is fogjuk gyakorolni, és egy telefontokot valamint egy hímzett gallért fogunk közösen készíteni.

A foglalkozásokat vezeti Víg Zsuzsi, ruhaipari szakember, a Stitch Budapest alapítója.

A részvételi díj nem tartalmazza az alapanyagot és nincs benne étkezés. A gyerekek hozhatnak magukkal uzsonnát és innivalót saját kulacsban, amit a galérián, a pihenő részen szabad fogyasztani.

Foglalkozásaink kis csoportosak. A maximális létszám 4 fő.

Kapcsolat:
Cím: Stitch Budapest Kreatív Alkotóműhely | 1085 Budapest Somogyi Béla utca 18. földszint, utcáról nyíló üzlethelyiség
Telefonszám: 06 30 329 1305
E-mail cím: stitchbudapest@gmail.com

Várunk szeretettel!

Fontos Tudnivalók

2020. szeptembertől a tanfolyamaink a Felnőttképzési törvény hatálya alá esnek. Ez a gyerek tanfolyamokra is vonatkozik. A jelentkezést követően be fogjuk kérni azokat az adatokat, amiket a törvény értelmében szolgáltatnunk kell a nálunk folyó képzésen résztvevőkről.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002542

Néhány kép a tavalyi tanfolyamról

Jelentkezési lap