Junior ruhavarrás szombatonként 10 – 18 éves korig

Időpontok: SZOMBAT 14:00 – 17:00
Részvételi díj: 6 500 Ft / alkalom, 4 alkalmas bérlettel 5 000 Ft / alkalom

Ősszel junior ruhavarró workshop sorozat indul a Stitch Budapestben! Varrunk szoknyát, blúzt, pólót, felsőt, nadrágot és kiegészítőket is.

Megtanulunk olyan kézi öltéseket is, amikkel meg tudjuk javítani az apróbb szakadásokat, és díszítő technikákat, amikkel feldobhatjuk és egyedivé tehetjük a ruháinkat.

A varrás felfedezésével egy olyan világ tárul elénk, ahol egyre izgalmasabb használati tárgyakat tudunk létrehozni és egész életünk során örömünket leljük benne. Fejleszti a kézügyességet, a koncentrációt és (természetesen 🙂 ) a kreativitást. 🙂

Az elkészítendő modelleket, ruhadarabokat a résztvevők egyénileg választják ki, és a hozzá való alapanyagot is egyénileg kell megvenni. Igény szerint előre beszerezzük az alapanyagot, aminek csak a beszerzési árát kell kifizetni.

Megmutatom a tudatos ruhatár tervezés alapjait, mindenki megismerkedhet a színelemzés rejtelmeivel, és kialakíthatja a saját színpalettáját, aminek segítségével harmonikus, egymással jól kombinálható darabokat fog tudni elkészíteni.

A foglalkozásokat vezeti Víg Zsuzsi, ruhaipari szakember, a Stitch Budapest alapítója.

A részvételi díj nem tartalmazza az alapanyagot és nincs benne étkezés. A gyerekek hozhatnak magukkal uzsonnát és innivalót saját kulacsban, amit a galérián, a pihenő részen szabad fogyasztani.

Foglalkozásaink kis csoportosak. A maximális létszám 4 fő.

Kapcsolat:
Cím: Stitch Budapest Kreatív Alkotóműhely | 1085 Budapest Somogyi Béla utca 18. földszint, utcáról nyíló üzlethelyiség
Telefonszám: 06 30 329 1305
E-mail cím: stitchbudapest@gmail.com

Várunk szeretettel!

Fontos Tudnivalók

2020. szeptembertől a tanfolyamaink a Felnőttképzési törvény hatálya alá esnek. Ez a gyerek tanfolyamokra is vonatkozik. A jelentkezést követően be fogjuk kérni azokat az adatokat, amiket a törvény értelmében szolgáltatnunk kell a nálunk folyó képzésen résztvevőkről.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002542

Néhány kép a tavalyi tanfolyamról

Jelentkezési lap

%d bloggers like this: