Intenzív kezdő ruhavarrás délelőttönként – IKeR

Kezdési időpont: 2021. október 18, Hétfő 9:00 – 12:00 | 5 x 3 óra délelőttönként
Részvételi díj: 35 000 Ft az öt napra, vagy 7 500 Ft napijeggyel alkalmanként

Mindig is tervezted hogy megtanulsz varrni és magad fogod elkészíteni a ruháidat? Most egy őszi intenzív 5 napos varrótanfolyamon tanulhatod meg a varrás alapjait. Neked szól ez a kurzus, ha szeretnéd megtannulni a ruhakészítés alapjait. Ezen a tanfolyamon megtanulod a helyes méretvételt, a szabásminták értelmezését, kiválasztását, másolását, a helyes teríték készítést, a jelöléseket, a szabást, és 2-3 nagyon egyszerű ruhadarab: ujjatlan, vagy rövid ujjú felső, gumis derekú nadrág, egyszerű szoknya elkészítését, összeállítását. Ha már haladó varró vagy, akkor egy bonyolultabb modellt is választhatsz. A szabásmintákat az első napon közösen fogjuk kiválasztani. Az eszközöket, beleértve a varrógépet és a háztartási lockot mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát a szabásminta kiválasztása után egyénileg kell megvásárolnod.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.

A kurzus során a következőket fogod megtanulni:

  • a helyes méretvételt
  • a szabásminták értelmezését, kiválasztását, másolását
  • helyes teríték készítést, a jelöléseket, a szabást
  • a kiszabott alkatrészek összeállítását
  • a felhajtást és eldolgozást


A tanfolyam 2021. október 18-án hétfőn indul, és öt napig minden délelőtt 9:00 – 12:00-ig tart. A további időpontok: október 19, 20, 21, 22. Ha nem tudsz minden nap jönni, akkor napijeggyel is látogathatóak az órák.


Az eszközöket, beleértve a varrógépet, valamint a szabásmintát mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát egyénileg kell megvásárolnod.

A részvételi díj 35 000 Ft a 15 órás tanfolyamra, vagy 7 500 Ft / alkalom

A jelentezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a díjbekérővel és a fizetési információval.
Várlak szeretettel!

Fontos Tudnivalók

2020. szeptembertől a tanfolyamaink a Felnőttképzési törvény hatálya alá esnek. A jelentkezésedet követően be fogjuk kérni azokat az adataidat, amiket a törvény értelmében szolgáltatnunk kell a nálunk folyó képzésen résztvevőkről.

Regisztráció