Délelőtti Intenzív Ruhavarrás – DIR

Kezdési időpont: 2022. szeptember 19, Hétfő 9:00 – 12:00 | 5 x 3 óra délelőttönként
Részvételi díj: 35 000 Ft az öt napra, vagy 7 500 Ft napijeggyel alkalmanként

Mindig is tervezted hogy megtanulsz varrni és magad fogod elkészíteni a ruháidat? Ezen az őszi intenzív 5 napos varrótanfolyamon sajátíthatod el a varrás fortélyait. Visszatérő résztvevőinknek is ajánljuk, hiszen te választhatod ki, hogy milyen modellt készítesz. Ezen a tanfolyamon megtanulod a helyes méretvételt, a szabásminták értelmezését, kiválasztását, másolását, a helyes teríték készítést, a jelöléseket, a szabást, és 2-3 ruhadarab elkészítését, összeállítását, ami lehet blúz, felső, ruha, szoknya, vagy akár egy nadrág is. A szabásmintákat az első napon közösen fogjuk kiválasztani. Az eszközöket, beleértve a varrógépet és a háztartási lockot mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát a szabásminta kiválasztása után egyénileg kell megvásárolnod. A tanfolyam elvégzéséhez varrógép ismeret szükséges. Ha még nem tudsz varrógéppel varrni, akkor a kezdő varrótanfolyamot ajánljuk inkább.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.


A tanfolyam 2022. szeptember 19-én hétfőn indul, és öt napig minden délelőtt 9:00 – 12:00-ig tart. A további időpontok: szeptember 20, 21, 22 és 23. Ha nem tudsz minden nap jönni, akkor napijeggyel is látogathatóak az órák.


Az eszközöket, beleértve a varrógépet, valamint a szabásmintát mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát egyénileg kell megvásárolnod.

A részvételi díj 35 000 Ft a 15 órás tanfolyamra, vagy 7 500 Ft / alkalom

A jelentezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a díjbekérővel és a fizetési információval.
Várlak szeretettel!

Regisztráció

%d bloggers like this: