Bevezetés a ruhavarrásba – Varrjunk blúzt! | Varrótanfolyam kezdő-középhaladóknak – BRV

Bevezetés a Ruhavarrásba

Kezdési időpont: 2022. augusztus 4, CSÜTÖRTÖK 18:00 – 21:00 | 3 x 3 óra csütörtökönként
Részvételi díj: 24 000 Ft Támogatói díj: 28 000 Ft

Mindig is tervezted hogy megtanulsz varrni és magad fogod elkészíteni a ruháidat? Neked szól ez a kurzus, ha már ismered a varrógépet és varrtál néhány egyszerűbb darabot, de szeretnél megismerkedni a ruhakészítés alapjaival. Ezen a tanfolyamon megtanulod a helyes méretvételt, a szabásminták értelmezését, kiválasztását, másolását, a helyes teríték készítést, a jelöléseket, a szabást, és egy egyszerű ruhadarab (blúz vagy felső) elkészítését, összeállítását. A kiválasztott fazontól függően megtanulod a formázó varratok (pl. mellvarrás, szűkítők) varrását, cipzár bevarrását, az alja felhajtást és a helyes ujja beállítást, nyakkivágás eldolgozását. Az eszközöket, beleértve a varrógépet és a háztartási lockot mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát a szabásminta kiválasztása után egyénileg kell megvásárolnod.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.

A kurzus során a következőket fogod megtanulni:

  • a helyes méretvételt
  • a szabásminták értelmezését, kiválasztását, másolását
  • helyes teríték készítést, a jelöléseket, a szabást
  • a szűkítők, chasítékok elkészítését
  • a felhajtást és eldolgozást


A tanfolyam 2022. augusztus 4-én indul, csütörtök esténként 18:00 – 21:00-ig tart. A további időpontok: augusztus 11, 25. (Augusztus 18-án szabadság miatt nem lesz óra)


Az eszközöket, beleértve a varrógépet, valamint a szabásmintát mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát egyénileg kell megvásárolnod. Erről e-mailben kapsz több információt.

A részvételi díj 24 000 Ft a 9 órás tanfolyamra. Ha szeretnéd külön támogatni a Stitch Budapest digitális fejlesztését, és módodban áll, akkor vásárolj támogatói jegyet 28 000 Ft-ért. A Stitch Budapest Somogyi Béla utcai műhelyét szeptember végén bezárjuk, de virtuálisan továbbra is elérhetőek leszünk.

A jelentezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a díjbekérővel és a fizetési információval.
Várlak szeretettel!

Regisztráció

%d bloggers like this: