A Gyerekruha Varrás Alapjai | Varrótanfolyam kezdő-középhaladóknak – GYRV

Kezdési időpont: 2022. június 7, KEDD 9:00 – 12:00 | 4 x 3 óra kedd – csütörtök
Kedvezményes részvételi díj: 32 000 Ft helyett 28 000 Ft

Már egy ideje tervezed, hogy magad készíted a gyerekruhákat? Már próbálkoztál, de mindig van valami, ami miatt elakadsz? Szeretnél néhány óra erejéig csak a varrásra koncentrálni? Itt a remek lehetőség, hogy még a nyár elején megtanuld a gyerekruha varrás fortélyait és utána önállóan is sikerrel elkészítsd a gyermeked ruháit. Neked szól ez a kurzus, ha már ismered a varrógépet és varrtál néhány egyszerűbb darabot, de szeretnéd megtanulni a gyerekruha készítés alapjait. Ezen a tanfolyamon megismerkedsz a szabásminták használatával, a szabással, és néhány egyszerű ruhadarab: ujjatlan vagy rövid ujjú ruha, felső, kisnadrág, napozó, short vagy ing elkészítésével, összeállításával. Megtanulod a ruhadarab alkatrészeinek összevarrását, a helyes műveleti sorrendet, gomblyuk és gomboláspánt készítését, gumiház, megkötők, fodrok elkészítését, nyakkivágás eldolgozását. Az eszközöket, beleértve a varrógépet és a háztartási lockot mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát egyénileg kell megvásárolnod. Ha ebben segítségre van szükséged, azt a jelentkezési lapon jelezheted, és akkor megvesszük számodra az anyagot, aminek csak a beszerzési költségét kell kifizetned.

Az oktató Víg Zsuzsi, a Stitch Budapest alapítója, a Fashion Institute of Technology-n végzett divatipari szakember.


A tanfolyam 2022. június 7-én indul, kedd és csütörtök délelőttönként 9:00 – 12:00-ig tart. A további időpontok: június 9, 14, 16.

Hiányzás, pótórák

Nyáron sokan elutaznak, és nem biztos, hogy a tanfolyam minden óráján részt tudsz venni. Ha előre láthatóan nem tudsz minden időponton részt venni, akkor lehetőség van csak azokat a napokat fizetni, amikor tudsz jönni, és külön pótolni. Ezt a jelentkezési lapon tudod jelezni. A pótórák a nyári szezonban kedden és csütörtökön délután 14:00 és 17:00 között lesznek megtartva. A pótórák kedvezményes díja 5 000 Ft a három órára. Ha ezek a délutáni időpontok nem jók, akkor egyéni órára jöhetsz, aminek 5 500 Ft az óradíja. Esti időpontban a tanfolyamok zajlanak, így szeptemberig nem lesz lehetőség esti időpontban pótórára jönni.


Az eszközöket, beleértve a varrógépet, valamint a szabásmintát mi biztosítjuk, de az anyagot és a színben hozzá illő cérnát egyénileg kell megvásárolnod. Erről e-mailben kapsz több információt.

A részvételi díj 32 000 Ft helyett kedvezményesen 28 000 Ft a 12 órás tanfolyamra.

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot az adataiddal.

A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt küldünk a díjbekérővel és a fizetési információval.


Várlak szeretettel!

Regisztráció

%d bloggers like this: